Овен

Добре ще е да вземете инициативата и да повдигнете въпрос, който от дълго време отлагате да обсъдите с партньора ви. Не забравяйте, че дългогодишното партньорство изисква много жертви и компромиси.

Днес, може да се наложи да работите в екип с хора, които не познавате или с новоназначени колеги. Прикрепете се към по-знаещите и интелигентни хора, със сигурност има какво да научите.

Вероятно, днес ще почувствате, че късметът е на ваша страна и може да направите някои рискови покупки. Доверете се на специалист във финансите, ако смятате да правите някакви инвестиции.

Телец

Може би, днес ще имате усещането, че партньорът ви умишлено ви отбягва и игнорира. Просто, любимият ви човек има нужда от малко време лично за себе си и не би искал да ви натоварва с неговите/нейните проблеми. Дайте време на половинката си.

Вероятно, днес ще се чувствате малко разсеяни и разпилени на работното си място. Докато извършавате многобройните си служебни задачи, трудно ще се концентрирате върху новопостъпили запитвания. Опитайте се да си правите по-често кратки почивки днес.

Ще сте доста въодушевени днес, поради известно раздвижване във финансовия ви сектор. Ще започнете да печелите повече и ще е добре за вас да се замислите за изграждането на нов спестовен план.

Близнаци

Звездите днес ще ви предоставят възможност за дълги, романтични разговори. Тези от вас, които имат връзка от разстояние, ще трябва да обсъдят важни въпроси, касаещи бъдещите ви планове като двойка. Споделете мислите и чувствата си без каквото и да е притеснение.

Днес, може да се наложи да си партнирате с нови сътрудници и това да се отрази добре на бизнеса ви. Също така, не се изненадвайте, ако ви помолят да обучавате някой нов колега в екипа ви.

Разширяването на сферите ви на работа, ще ви помогне да си докарате допълнителни доходи, които са ви необходими на този етап. Съсредоточете се върху рекламирането на това, което правите, за да си осигурите нови бъдещи клиенти.

Рак

Тези от вас, които все още не са обвързани, през този ден може да срещнат подходяща партия на служебно събиране или друга среща с много посетители. Срещата ще се окаже много по-специална отколкото сте очаквали. Семейните да бъдат по-сдържани и да не засягат болезнени теми на разговор.

Ще сте твърдо решени днес да следвате мечтите си свързани с кариерата ви. Упоритият ви труд няма да остане незабелязан. Ако имате важна презентация или среща, макар и трудно ще постигнете успех.

Ако се стремите към по-високи печалби, не мислете за това, което нямате, а се концентрирайте върху това, което вече притежавате и как да го използвате по най-добрия начин. Начинът, по който се отнасяте с хората и се докосвате до тях ще бъде определящ, а не финансите с които разполагате днес.

Лъв

Днес, вероятно ще имате желанието да опознаете любимия си човек много по-детайлно. Ще сте много по-решителни от обикновено да разкриете загадката, защо половинката ви е охладняла напоследък и ви отбягва интимно.

Вероятно, ще сте нетърпеливи да впечатлите някой важен и високопоставен човек, от който очаквате да ви съдейства да се издигнете в кариерата в бъдеще. Чудесен ден, в който да създадете ползотворни контакти и връзки.

Парите, които ще харчите днес ще са за вашето лично усъвършенстване – хранителни добавки, членска карта за спорт или нови елегантни дрехи, всичко ще е за вашата невероятна визия.

Дева

Ако ви е трудно да разберете и да общувате с любимия ви човек днес, не приемайте твърде трагично този факт. Не се тревожете, а дайте малко време на половинката ви да се почувства по-добре и връзката ви ще възвърне предишната си топ форма.

Ако ви се отдаде възможност да посетите обучение, семинар или да отидете на командировка, то не се колебайте и за миг. Тази глътка свеж въздух, ще ви вдъхнови за новите ви проекти, а и общуването с хора от вашата професионална сфера, ще ви се отрази повече от чудесно.

Не подценявайте конкуренцията днес, тъй като може да се окаже, че много близък за вас човек може да се възползва от ваша оригинална идея и да я представи за своя, а това ще доведе до криза в бизнеса ви.

Везни

Партньорът ще ви накара да се почувствате много щастлив човек днес. Ангажиментът, който ще поеме към вас и спазването на важна договорка помежду ви, ще ви направи доволни от избора, който сте направили. Бъдете сигурни, че партньорът ви днес ще си удържи на думата.

Днес, помощта ви ще бъде ценна за някой ваш колега, който сега навлиза в работата или изостава с някакъв проект. Ролята ви на ментор ще ви даде самочувствие и увереност, че всички години, които сте посветили на професията си, са си стрували.

За да сте уважавани и да гледат на вас като сериозна бизнес фигура, ще трябва много да се потрудите и да инвестирате в себе си – начина, по който изглеждате и общувате, преди да навлезете в обществото на богатите.

Скорпион

Не очаквайте кой знае какво развитие в любовните ви отношения днес. Много е вероятно партньорът ви да е издигнал непробиваема стена около себе си и да не допуска никой до себе си през този ден. Проявете разбиране и не навлизайте в личното пространство на половинката си.

Планетарното разпределение ще ви даде мощен тласък от енергия, за да изпълните заложените си за деня цели. Не е изключено и да ви повишат в по-висока длъжност, макар и по заместване, докато някой ваш колега отсъства.

Днес, половинката ви ще похарчи немалко пари и това леко ще наруши семейния бюджет. Не допускайте да взимате пари от фонда, който сте заделили за образованието на децата ви например. Намаления винаги ще има, купувайте само това, от което наистина имате нужда.

Стрелец

Не се страхувайте, ако партньорът ви пожелае да проведете важен разговор днес. Наложително да изчистите всички проблеми и притеснения, които ви мъчат от известно време, за да продължите напред безпроблемно.

Работният ви ден вероятно ще премине пред служебния компютър, търсейки най-изгодните за фирмата ви оферти и разпращане на множество имейли. Разпределете цялата информация, с която работите в таблици и се уверете, че всичко ви е подредено по папки и дати.

Време е да станете малко по-отговорни спрямо парите си и да не допускате да имате неплатени сметки и дългове. Ако не си вземете поука от допуснатите грешки, то определено планетите може да ви накажат и да останете почти без пари.

Козирог

Ако не усещате топлата прегръдка на половинката си днес, то приемете това като знак, че трябва да се постараете малко повече да разпалите огъня на любовта. Направете първата крачка и в разговорите, които предстои да водите.

Не са изключени сблъсъците с гневни и изнервени клиенти днес. Запазете спокойствие и не влизайте в пререкания. Бъдете сериозни и категорични, без да обиждате отсрещната страна.

Тези от вас, които имат клиенти от други градове, днес ще имат добра печалба. Всякакви споразумения с чужденци също ще имат успех през този ден. Не изпускайте този шанс, който ви предоставят звездите днес.

Водолей

Посветете този ден само и единствено на вас самите, като се отделите за малко от партньора си. Поглезете се с масаж, маникюр или нова прическа, като си осигурите малко време, в което да не мислите за битови проблеми.

Очаква ви много динамичен ден, тъй като ще ви се наложи да работите на няколко фронта едновременно. Ще водите множество телефонни разговори, ще разпращате имейли и в същото време ще трябва да изготвите отчет за работата си.

Намирате се в чудесен период, ако смятате да промените работата си или професионалната си насоченост. Осигурете си стабилна сума пари, с която да преживявате поне три месеца, докато намерите позицията, която търсите.

Риби

Ако напоследък имате някои спорни моменти с партньора ви, ще е нужно време, докато всичко премине и нещата помежду ви се оправят. Може да са необходими няколко дни, а може и седмици. Имайте търпение и не задушвайте партньора си с безбройните си въпроси.

В случай, че сте дали пари на заем на някой ваш колега, то днес очаквайте да ви бъдат върнати. Ако пък сте направили услуга или жест към колега, то очаквайте благодарност и признателност. Жестът ще ви бъде върнат.

Понякога сте на двете крайности спрямо финансите, или не харчите почти нищо, стремейки се да спестявате, или се отпускате и харчите прекалено много и то за броени часове. Наложително е да си направите равносметка на похарченото до този момент.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.