Овен

Днес ще сте доста позитивно настроение и ще стоплите отношенията помежду ви. Желанието ви за повече прекарано време заедно и интимност може рязко да се засили днес. Опознаването ви ще бъде доста вълнуващо. Звездите ще ви дадат страхотен заряд и ще имате възможността да се изявите в кариерата си днес. Работата в екип ще ви даде предимството да постигнете най-добрите резултати, като комуникацията с бизнес партньори ще върви отлично. Всички въпроси, касаещи вземането на кредит или заем ще трябва да отложите поне с няколко дни, докато не изясните всички условия по връщането на парите.

Телец

В случай наскоро сте се карали с вашата половинка, то днес ще имате възможността да се извините за всичко, така че да оправите взаимоотношенията си. Препоръчително е да си говорите открито и да нямате тайни помежду си. Не позволявайте работното ви място да се превърне в бойно поле, на което всеки един от колегите ви иска да се докаже като най-добрият войн, наранявайки останалите. По-добре се предайте и отстъпете, отколкото да влошавате ситуацията. Имайте предвид, че може да се сблъскате с не малко проблеми и неприятни ситуации, ако се опитате да навлезете в непознати води и нарушите чужди финансови интереси. Бъдете особено внимателни.

Близнаци

Положителната енергия идваща от благоприятното разположение на планетите днес, ще ви даде възможност да споделите дълбоките си мисли и чувства с вашият партньор. Поставете началото на нещо красиво в отношенията ви. Луната ще бъде в добра позиция за вас, що се отнася до сектора ви свързан с работа и кариера. От вас ще се изисква да си направите подробен списък с предстоящите задачи и да дадете приоритет на най-неотложните и важни ангажименти. Възможно е да имате шанса, за да увеличите паричния си приток, благодарение на съдействието, което бизнес партньорите ви могат да окажат при създаването на свежа финансова иновация. Най-вероятно ще осигурите финансова безопасност и сигурност.

Рак

Възползвайте се от топлината на небесната енергия и се опитайте да възпроизведете моменти от зората на вашата връзка, като си припомните някои мили неща, които сте правили един към друг с вашият партньор. Лошите ви спомени от това, че не сте направили нещо както трябва още от първия път, не бива да ви отказват да опитвате отново да напредвате в кариерата. Погледнете нещата глобално като една цяла картина, без да се вглеждате в определени малки точици, които не са съвършени. Едва, когато ви се наложи да живеете с ограничен бюджет, ще оцените стойността на парите и ще започнете да си правите сметката както се казва и да изчислявате всеки похарчен лев.

Лъв

Планетарните аспекти днес ще ви насърчат да сте по-открити спрямо партньора ви и да не задържате в себе си всички чувства, емоции и проблеми, които ви вълнуват. Днес, може да не е най-романтичният ви ден, но не го превръщайте в мрачен, заради лошото си настроение. Не е добра идея да противоречите на шефа си, или някой друг по-висшестоящ, тъй като ще си навлечете още повече недоволство. Бъдете смирени и поискайте прошка за допуснатата от вас грешка, за да не влошите нещата от изпуснатите си нерви. Днес, неочаквано може да получите допълнителни доходи, които ще ви се отразят чудесно на семейния бюджет. Това ще ви даде допълнителен стимул да работите извънредно.

Дева

Небесната енергия днес, ще донесе много топлина и слънчево настроение за вас и партньора ви. Любовта ви един към друг ще разтопи охладнелите ви отношения и проблеми помежду ви, които до сега са били пречка между вас. В случай че ходите на работа с желание и сте удовлетворени от извършените задължения, ще имате стимул да давате повече от себе си и да развиете вашата креативна и творческа страна. Осигуряването на спокоен живот не е лесна задача, особено когато сте с ограничени финансови ресурси, но това не бива да ви отказва да се борите за постигането на вашата цел. Ще имате добро предложение за допълнителни доходи.

Везни

Днешната планетарна конфигурация ще ви даде възможност да сбъднете една ваша мечта с вашата половинка. Възползвайте се от този шанс и създайте една романтична, топла и уютна атмосфера за човека, когото обичате, като се съобразите с неговите желания. Работата е необходимост, колкото и досадни да ви се струват задълженията и отговорностите ви. Позволете си малко свободно време, в което да се забавлявате с приятели и да се отървете от натрупалият се стрес. Не харчете маса пари за скъп подарък. Ако човекът ви е много близък, то той ще се зарадва и на по-скромен дар, който е добре подбран и има сантиментална стойност.

Скорпион

Няма да ви липсват обожатели днес, но ще се наложи да изберете един човек, с когото да поддържате връзка и да не давате напразни надежди на всички, които се опитват да се доберат до сърцето ви. Ако вече имате сериозна връзка, флиртовете ще са лоша идея. Нито един план не е успешен, докато не бъде изпълнен. Същността на великите идеи е в тяхното осъществяване. Работете упорито, за да реализирате гениалните си идеи и брилянтни проекти. Парите ще потекат към вас, ако сте си написали домашното правилно и сте създали нещо уникално и иновативно, което все още няма конкуренция.

Стрелец

Ако от устата ви не могат да излязат искрените ви чувства под формата на романтични, мили думи, то опитайте да напишете бележка или да изпратите съобщение. Изразете емоциите си по начина, по който сметнете за най-добър, но нека партньорът ви знае какво изпитвате. Каква е ползата от всички преминати обучения и семинари и знанията, които сте натрупали, ако не ги приложите в работата си. Днес няма да се задоволите с лесните задачи и най-вероятно ще изберете да се заемете с по-трудните и заплетени случаи, които отговарят на вашата компетентност. Когато става дума за пари и това, че можете да си позволите нещо, не означава, че трябва да го имате. Ако сте си набелязали нещо в мола, добре претеглете плюсовете и минуси и факта колко време ще ви служи дадената вещ, за да разберете, дали си заслужава цената.

Козирог

Вероятно, днес ще изпитате някакъв вътрешен страх да говорите с партньора си, за да не бъдете разбрани погрешно. Поемете си дълбоко въздух и говорете бавно и спокойно, без притеснения като обясните всичко, което искате да кажете на любимия ви човек. При условие, че от сутринта сте в лошо настроение и смятате всичко за пълен провал, преди дори да се е случило, то трудно ще привлечете позитивни събития в работния ви ден. Променете нагласата си и опитайте да сте по-ведри. Избягвайте да купувате маркови стоки, които разчитат на вашата лоялност и непрекъснато вдигат цените, а вие плащате солено, заради името на бранда. Потърсете по-евтини алтернативи.

Водолей

Очертава се сериозен разговор с половинката ви, в който да разкриете чувствата и намеренията си. Искате връзката ви да мине на друго по-сериозно ниво, но в същото време може да се притесните, как ще бъде прието това от вашата половинка. Продължете да се грижите за любовта ви, пречки няма да има. Днес може да ви възложат допълнителни задачи, които ще се наложи да извършите спешно и едва след това да продължите с обичайните си задължения. Това може да увеличи продължителността на работния ви ден. Прегледайте отново сметката си със спестявания и се опитайте да увеличите месечната си вноска като орежете някои ненужни разходи за развлечения.

Риби

Разположението на планетите днес ще ви помогне да внесете хармония и да успокоите напрежението във връзката ви. Възползвайте се от тази възможност като правите повече неща заедно и не спирате да показвате любовта си. Партньорът ви ще оцени всичко това. В случай, че в този ден сте попаднали в трудна ситуация на работното ви място, с която не може да се справите сами, то знайте, че до вас има човек, който е минал по вашия път и ще ви даде ценен съвет от личен опит. Бъдете гъвкави с финансите си и не се обвързвайте с дългосрочни инвестиции, закупуване на стоки на лизинг или пък с теглене на кредит. Простирайте се според възможностите си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.