Овен

Има вероятност бурни ситуации да изникват отново и отново, източвайки цялата ви енергия в семеен план. Запазете спокойствие и по възможност опитайте да се справите с този смут.

На работното място може да възникнат проблеми с които трудно ще се справите. Не пренебрегвайте възможността да потърсите съдействие от вашите колеги, които имат по-голям опит.

Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Също така плановете ви за належащи покупки могат да се провалят с гръм и трясък.

Телец

Вече ще имате възможност да разрешите стари конфликти и спорове, за да продължите напред обединени в семеен и любовен план. Самотните няма да успеят в търсенето на любов.

В случай, че не сте си забравели чадъра преди да се отправите към работното си място, подсетете се и за някои документи, които сте взели за довършване в дома си. Едно забравяне ще се отрази зле за кариерата ви.

Ще се справите по всички финансови въпроси по напълно спокоен начин. Бъдете смели в действията си за добри печалби. Въпреки това не прекалявайте, защото може да съсипете всичко, което сте постигнали.

Близнаци

Връзката ви ще бъде много хармонична днес. Партньорът ви е много лоялен и осезателно приятен. По принцип изобщо няма причина, за да се притеснявате. Но може бище сте някак разсеяни, въпреки, че вие и вашият партньор сте неразделни.

Вашето насърчение и безрезервно ще търси съвета ви. Вие ще бъдете достъпни за тези, които се нуждаят от вас, като отговорите лесно на безброй въпроси. Разбира се, ще има и недоволни, ала както се казва: Във всяко стадо си има по една черна овца.

Използвайте настоящото си решително настроение, за да продължите с нови финансови проекти - определено си струва. Държите печелившата ръка, за да оберете всички жетони от зелената маса днес.

Рак

Може би ще сте склонни да отправяте невъзможни искания към любимия си човек и след това се ядосвате излишно, ако не може да ги удовлетвори. Ако днес се отприщят разгорещени дискусии, трябва да се поставите под въпрос дали вие постъпвате правилно.

Изправени сте пред сложни проблеми и редица на пръв поглед невъзможни задачи. Опитайте се да погледнете на нещата от различна гледна точка и потърсете оптималният начин, за да ги преодолеете.

Предстои един лош ден за финансите ви. Избягвайте рисковите сделки, тъй като шансовете ви за печалба са малки - отложете ги! В противен случай бихте могли да понесете значителни загуби и ще съжалявате за днешните си решения.

Лъв

Вероятно ще бъдете в прекрасно настроение, няма да се чувствате ограничени за прегръдки и целувки. Но може би днес половинката ви се нуждае повече от изслушване и съпричастност, вместо страстни обятия.

Колегите ви ще се стремят да се възползват от вашите съвети относно определени работни проекти. Останете достъпни и отворени за съдействие, след това ще бъдете оценени за всяка една оказана помощ.

За някои от вас финансите ви ще вървят добре. Вероятно ще знаете, как да преговаряте в своя полза, дори когато се пазарите с някого. Още опции ще ви бъдат отворени днес, така че създайте нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително във ваша полза.

Дева

Може бище бъдете център на вниманието от погледи изпълнени с копнежи. От една страна това е чудесно, но прекаленото ласкателство може да представлява заплаха и за настоящата ви връзка. Така че се придържайте към златната среда.

Вярвайте в собствените си професионални качества днес, и преценете осъществимостта и не се отдръпвайте от промените в кариерата или от неочакван труден избор. Опитайте се да сте наясно с ангажиментите си и може да овладеете проблемите с лекота.

Към момента не ви очакват финансови изненади. Изглежда  имате нужда от някаква финансова сигурност, но не позволявайте на прекалената предпазливост да задуши и това, което имате. Планирайте добре финансовите си възможности.

Везни

Това е идеалният ден за романтични часове с партньора ви. Най-накрая трябва да наваксате начинанията, които дълго време са чакали с благост във вашият списък от желания. Бъдете разумни, за да не захаросате прекалено любовните си излияния.

Подходете към работните проблеми по особено професионален начин. Ако притежавате всички правилни отговори за справянето на критичните ситуации, едва тогава изразете вашето становище.

Би било добре да приемате съветите на близките хора, когато става въпрос за пари. Причината не е в това, че не можете да разчитате на собствения си късмет, а защото наистина ще ви помогнат. Вероятно ще ви бъдат предложени атрактивни идеи.

Скорпион

Прекарайте днес повече време със семейната си половинка. Заедно трябва да създадете съзнателно време, в което можете да изживеете някои романтични часове заедно. Не забравяйте да подхранвате и да поддържате връзката си перманентно.

Работата в екип е най-добрата магистрала към успехът. Вашата увереност и оптимизъм ще мотивират колегите ви. Взаимодействието, което имате с колегите, ще бъде изключително продуктивно.

Изглежда финансите ви ще преминат през трудна фаза. Вероятно си мислите, че вашите решения ще бъдат правилни, но в действителност това няма да е така. Не обвинявайте съдбата и приемете факта,  че вашата чувствителност е причинила тази неприятна ситуация.

Стрелец

Настроението ви днес е над средното ниво. Вероятно ще бъдете необичайно много бъбриви, което ще ви прави изключително впечатляващи и ще ви постави в такова състояние, за да можете да кажете на партньора си точно това, което иска да чуе.

В професионален план всичко ще си върви както обикновено. Ако срещнете нещо неочаквано, въздържайте се да вземате прибързани решения. Опитайте се да отсеете важното от маловажното и това ще доведе до разумното решение.

Денят е особено обещаващ за важни нови финансови придобивки. Инвестирайте всички излишни пари изгодно. Нещата ще протичат добре и със сигурност ще намерите правилните сделки.

Козирог

Навярно ще се чувствате сигурни и ще бъдете в такова състояние да можете лесно да изразите най-дълбоките си желания към своя партньор. Това не само ще засили връзката ви, но и взаимното доверие между вас.

Всичко което ще предприемете на работното си място ще бъде успешно, доставяйки ви удовлетворение. Уверете се, че няма да се нагърбите с прекалено много задачи, за да не предизвикате лошо отношение отстрана на вашите колеги. Действайте балансирано.

Очертава се перфектен сценарии за уреждане на нерешените финансови въпроси. Разбира се, ще трябва да бъдете особено внимателни когато се занимавате с парични средства. По-големите покупки като кола или жилище нека да не ви изкушават.

Водолей

Във връзката си ще бъдете навсякъде и никъде. Вероятно трудно ще намерите опорни точки с вашата половинка. Затова бъдете честни и на открито споделете къде е грешката, за да не се окаже че връзката ви се е изчерпала.

Ако вашите работни действия бъдат подложени на критика по особено суров начин, незабавно разработете нов обстоен план за подобряване на тази ситуация. Така ще изпълните всички решени работни задачи.

По отношение на финансите, днес може да имате неприятни преживявания и ще бъдете принудени къде са собствените ви слабости. Избягвайте големите инвестиции през този ден.

Риби

Изглежда, че ще имате чувството за многоценност. Имайте предвид, че вашият любим човек е готов във всеки един момент да ви предостави необходимата подкрепа, което ще бъде знак, че сте по-ценни отколкото си мислите.

Независимо от ненадейните неприятни ситуации на работното място ще бъде необходимо да запазите самообладание. Този ден изисква непрекъснато да се борите с трудностите и да преодолявате всяка една пречка. Съдбата ви дава шанс за успех, а реализацията зависи единствено само от вас.

Днес е най-подходящото време за излизане и покупки по търговските центрове. Купете си нещо хубаво, но не избирайте  само на един артикул. Вместо това вложете парите си по интелигентен начин. Но е възможно да похарчите повече от необходимото.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.