Овен

Някой, когото обичате дълбоко, днес може да ви направи неочаквана изненада. Това ще бъде жест, който ще ви накара да разберете, какво е това истинско щастие. Не е нужно да правите нищо в замяна, просто декларирайте чувствата си, така ще декларирате, че една любов струва повече от хиляда подаръци. Срещите, дискусиите или презентациите ще заемат по-голямата част от работния ви ден. Въвеждането на малки промени на работното ви място, ще бъде вашият основен приоритет. Навярно, ще избегнете пренебрегването на основните си отговорности. Очертава се да печелите пари с минимални усилия, а също така да инвестирате безпроблемно. Денят е изключително благоприятен за преговори, подписване на договори и сделки.

Телец

Вашата добродетелност и съпричастност ще ви загатне, че трябва да положите грижи за своите близки. Уверете се, че сте съпричастни към хората, които обичате както в тяхното щастие, така и в тяхното отчаяние. Със сигурност ще се отзовете днес. Изглежда, че през този ден ще се окажете най-търсеният човек в офиса. Ще бъдете в основата на всяко едно планиране в работен аспект. Най-вероятно ще изведете напред основните приоритети за предстоящия ден. Вероятно, ще се радвате на парична стабилност днес. Очертава се евентуална голяма финансова сделка, която ще ви поднесе добри печалби. Бихте могли да ги вложите в нови инвестиции или да изплатите висящите си дългове.

Близнаци

Вероятно, ще прекарате един романтичен ден с любимият си човек. Игнорирайте някои покани от приятелите си и се съсредоточете върху личните си взаимоотношения. Очертава се настроението ви да бъде приповдигнато и ще се справите с всичките си работни ангажименти. Възможно е многото дискусии да ви доведат до състояние на преумора. Изглежда, че парите ви ще бъдат изразходвани по най-добрия начин и това ще ви достави голямо удоволствие. Като цяло, денят е добър относно паричните въпроси и не се очакват големи финансови сътресения.

Рак

Много е вероятно звездите да изиграят голяма роля с нещата в личен план. Навярно, това ще ви помогне да изгладите някои недоразумения в личните си взаимоотношения. Време е да обсъдите важни въпроси с партньора ви относно бъдещето. Възможно е работният ви екип да изостава с даден проект или поръчка на работното ви място днес. Ако това се случи, вземете инициативата в свои ръце. Вероятно, ще бъдете двигателят на колектива и всички ще разчитат на вас. Колко и тежък ден да имате, приходите, които ще получите днес, ще ви позволят да получите нещо красиво и романтично във вид на жест към вашата половинка.

Лъв

Любовния ви живот ще остане в мир и покой. Вашата увереност ще направи връзката ви още по-силна. Също така ще можете да отделите качествено време на любимият ви човек. Креативните идеи ще ви вдъхновят, за да сте ентусиазирани за работа днес. Вероятно, сте готови да излеете цялата си енергия в името на работата. Трупането на пари само по себе си днес може да ви се стори доста скучно занимание, тъй като може и да не ви остане време да се насладите на харченето на богатството си. Обърнете внимание на личните си потребности и интереси.

Дева

Постарайте се да контролирате чувствата и емоциите си през този ден, тъй като импулсивното ви поведение може да предизвика спорове и негодувание от страна любимия ви човек. Оставете се половинката ви да бъде водеща във връзката ви днес. Това ден е подходящ за започване на нови проекти. Вашият талант и умения ще ви помогнат успешно да се справите с управленските задачи. Вземането на решения ще бъде лесно за вас. Това ще бъде обещаващ ден за вас, що се отнася до финансовите ви перспективи. Има признаци, че вашите иновативни начини ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние.

Везни

Влюбените и семейните двойки ще се радват на големи проблясъци на надежда, особено за онези неща, които вероятно са позабравени. Със сигурност ще намерите необходимата сила, за да се справите с някои възникнали противоречия и ще продължите напред в своят романтичен живот. Ще достигнете много високо ниво на осведоменост през този ден, но непременно ще трябва да се ангажирате да не взимате различни решения от тези, които вече са договорени. Не заобикаляйте препятствията, проявете повече мъдрост, за да ги неутрализирате още в самият им зародиш. Денят е изключително благоприятен що се отнася до парични операции. В случай, че имате силно желание да се отдадете на сделки и инвестиции, навярно ще успеете - това вещаят звездите.

Скорпион

Любовта може да навлезе в живота ви доста изненадващо. Изживейте този миг и ще останете очаровани. През този ден ще получите страхотни възможности за романтика. Самочувствието и самоувереността ви днес ще свършат почти  цялата ви работа на важна среща или презентация. Звездите ще са на ваша страна и ще имате силата да постигнете всичко, което пожелаете в този ден. Възможно този ден да ви подонесе просперитет и изобилие. Ако се справите с планирания бюджет, със сигурност ще бъдете свидетели на добра възвръщаемост. Може да имате достатъчно пари в брой, за да си позволите определени разкошни покупки.

Стрелец

Звездите ви съветват днес да преследвате целта си и да дадете най-доброто от себе си за вашата връзка. Направете всичко необходимо и създайте уютна обстановка за партньора ви, която да го предразположи към повече споделяне на чувствата. Работният ден ще ви се стори безкраен с изпълнението на толкова много ангажименти днес. Не се предавайте и не проявявайте безсилие. Мобилизирайте се и ще успеете да се справите, стига да опитате.  Денят ще бъде навярно благодатен относно финансовите въпроси. Ще успеете да осигурите финансова стабилност за фирмата или семейството си, след осъществяване на контакти с бизнес партньори, които са далеч от вас като местоположение.

Козирог

Прекрасни моменти ви очакват в сектор любов през този ден. Влюбените двойки ще усетят туптящата любов в себе си, но нека знаят че съхраняването на чувствата е огромна отговорност. Изглежда, вашият находчив подход ще ви помогне да се справите ефективно с работните си ангажименти днес. Също така, денят ще подкрепя всяко съвместно вземане на решения - подсказват звездите. Този ден вещае, че настроението ви ще бъде приповдигнато във финансовия сектор. Парите за вас са изключително важни, особено днес и би трябвало да се концентрирате повече, за да ги привлечете.

Водолей

В случай, че сте неангажирани, може да очаквате задоволителни успехи в изграждането на по-добри взаимоотношения. Относително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре да обсъдите бъдещите си планове вътре в семейното огнище.  Много е вероятно, някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или доволно процентово завишение на заплатата. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място. Задоволителен ден за парични приходи от посредничество, комисионни и лихви. Може да се наложи днес, по-често да казвате „Не“, защото именно през този ден отказът ще допринесе за спечелването на повече пари, отколкото съгласяването с всяко едно предложение или молба.

Риби

Вероятно ще разисквате вълнуващи теми, които ще привлекат вниманието и на двама ви като двойка. Това биха могли да бъдат въпроси свързани с начина на живот, домашния интериор, любов и романтика. Един прекрасен ден за духовно общуване. Изглежда ще бъдете заредени с енергия към целите си в работен план. Вашият напредък в кариерата ви ще се покачи до високи нива и ще ви бъдат предоставени отговорности, които ще привлекат вниманието към това, на което сте способни. Този ден ще бъде финансово проспериращ, тъй като е много вероятно да имате някои големи парични ползи. Помислете какво можете да направите, за да увеличите потенциала си за печалба в дългосрочен план.

 

Скъпи дами, любими, майки и съпруги, пожелавам ви през този празничен ден, всички благословии да ви споходят. Бъдете здрави и щастливи!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.