Козирог

Ако сте самотни, някой вероятно ще  привлече вниманието ви. Вашият семеен партньор може да ви се стори доста отнесен и разсеян този месец. От вас зависи да запалите отново пламъка и страстта във връзката си. Това може да е само временен период на охлаждане и вашият любовен живот може бързо да възстанови старата си сила и вълнение. Въпреки че ще успеете да постигнете успешно своята кариерна и бизнес цел, неочаквани събития могат да ви принудят да промените дългосрочните си финансови планове. Ако е необходимо, прегледайте внимателно съществуващите си стратегии и ги заменете с по-подходящи. Това може да означава повече работа за вас, но тези промени могат да подобрят капацитета ви за месечната печалба.

Водолей

За самотните, да очакват някаква изненада, която може да зарадва сърцата им, преди месецът да е приключил. Този месец може да осъзнаете, че последните ходове, които сте направили, за да покажете чувствата си към партньора си, са били неподходящи, тъй като поставят любимия ви в неудобно положение. Най-добре би било да изкажете искрено извинение и да дадете обещание, че няма да направите такива стъпки отново. Няма да ви навреди да бъдете особено предпазливи с финансовите сделки през този месец, тъй като има вероятност да бъдете измамени. Конфликтите с колеги или с бизнес партньорите също могат да засегнат паричните въпроси. Ако търсите по-свежи хоризонти, може да попаднете на такава работа, която е с много по-добра заплата.

Риби

Някои от несемейните, може да не се интересуват повече от търсенето на партньор, защото преследването на кариера ще става все повече ваш основен приоритет. Страстта между вас и вашия партньор може да се наелектризира в началото на този месец. Въпреки това може да възникне внезапно недоразумение, което може да създаде напрежение между вас двамата. Ако търсите работа или се премествате на нова работа, март може да се окаже добър месец за вас. Макар че стартирането на нов бизнес също може да бъде благоприятен ход, поради благоприятните аспекти на планетите, би било разумно да не очаквате незабавна възвръщаемост. Може да похарчите повече за семейството през първата част на месеца, но пари от членове на семейството също могат да дойдат за балансиране на разходите.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.