Козирог

Неангажираните могат да очакват един относително добър месец, но за повечето от тях, януари вероятно ще се окаже разочароващ. Ако сте семейни, може да ви липсва подкрепата на вашите близки и роднини, но за сметка на това, приятелското ви обкръжение ще ви подкрепя в значителна степен. В средата на месеца с повече упорита работа, вероятно нещата ще се променят към по-добро. Необходимо е да поддържате безпроблемни отношения със своите колеги. Бъдете изключително внимателни във финансовите си сделки този месец. Стойте далеч от всякакви неетични практики, само за да спечелите бързо пари, тъй като това може да има различни ефекти върху репутацията ви в бъдеще.

Водолей

Първите няколко седмици може да са наред, но през втората седмица може да има някои дребни конфликти. Подобни дребнавости няма да допринесат нищо добро за вас, а ще доведат до отрицателни вибрации. Към края на януари се очертават конфликтни точки с родственици. През месеца има вероятност да допуснете неща, които са извън работната дисциплина, и това може да доведе до сериозни последствия. Така че бъдете внимателни!  Някои неочаквани разходи ще ви стресират този месец. Това може да ви принуди да разровите спестяванията си само, за да отговорите на вашите нужди. Затова е много важно да бъдете много внимателни при харченето на парите си и да водите контрол върху спестяването на пари.

Риби

Неангажираните ще изпаднат в такива ситуации различни от досегашните, че няма да се осмелят да търсят алтернатива. Ако ви измъчва чувството, че не сте казали всичко на любимият си човек, през този месец ще трябва да намерите кураж, за да го направите, изразявайки изцяло своите мисли и чувства. В професионален план ще имате добро развитие през този месец. Съществуват и шансове за бизнесмените да развият бизнеса си, но те не бива да инициират нищо твърде голямо. Изглежда, че всичките ви усилия да спестите пари ще се реализират през този месец. Ще имате някои добри възможности за инвестиции, които ще ви излязат в сила, ала трябва да внимавате при вземането на инвестиционно решение. Консултацията с партньора или близките ви за това може да ви помогне.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.