Рак

Изглежда, че ще прекарвате повече време на работа и със семейството си, а стресът между вас и вашия партньор сякаш ще се натрупва. Вашият партньор ще бъде на върха на вашите приоритети. За съжаление обаче партньорът ви едва ли ще ви удостои с подобно щастие. Опитайте да се отпуснете и отделете малко време за себе си. За несемейните любовта ще е във въздуха и ще се чувствате много оптимистично и уверено за вашето бъдеще. Март може да бъде месец на промени в работната среда, но тези промени могат да доведат до много финансови перспективи. Може да откриете, че финансовите ви цели са достигнати до по-високи нива и дори може да имате шанс да разширите инвестициите си. Вашите приятели ще бъдат особено благоразположени в подкрепа на вашите начинания.

Лъв

На пръв поглед отвън връзката ви през март ще изглежда идеална. Въпреки това, дълбоко в себе си, вие ще смятате, че връзката ви не е толкова изпълнена, колкото искате да бъде. Копнеете за нещо, което партньорът ви изглежда няма да може да ви го предостави. Ако сте несемейни, чувството ви на безсилие изглежда ще нараства. Не се отказвайте да се от надеждата си. Продължете да търсите вашия мечтан човек. В крайна сметка ще намерите този човек, именно през март  месец. С напредването на този месец финансовото ви състояние може да започне да се подобрява, но това може да изисква големи решения от ваша страна. Изглежда, че това е месеца за реализирането на стратегически планове, които могат да подобрят вашето финансово състояние. Ще бъде разумно да се подготвите за големи промени на работното място или във вашия бизнес. Някои лица, ангажирани с вашата инвестиция, могат да променят своите финансови стратегии.

Дева

Има вероятност да прекарвате повече от времето си в компанията на приятелите и семейството си, а не на значимите си хора. Въпреки това, един от вас вероятно ще направи ход, за да възстанови връзката си преди края на месеца. Очертават се не малко, макар и леки проблеми между вас и партньора ви през този месец. Единият от вас би могъл да обвини другия в липса на обич. За самотните март месец може да ви срещне с някой, който би могъл да ви развълнува. Ще се наложи да контролирате разходите си, в противен случай ще почувствате финансовата обремененост. Освен това през март ще трябва да избягвате да поемането на непремерени рискове. Има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.