Рак

През февруари може да има дни, когато смятате, че този, на когото сте отдадени, е твърде зает, и не ви обръща достатъчно внимание. Необходимо е да проявите  търпение и разбиране, но също така трябва да знаете и кога да поставите удивителен знак. Намерете тактичен начин да изразите желанието си за привързаност, без да прозвучите агресивно. Вероятно, ще ви се наложи да показвате изненадващо практичен характер на работното си място. Това в крайна сметка ще даде много по-добри и ефективни резултати. Подгответе се да похарчите парични средства за семейството и близките приятели през февруари. Времето е добро за всякакви финансови действия, купувайте или продавайте без притеснения.

Лъв

Потърсете нови хоризонти през този месец. Вашият кръг е станал твърде малък. Вземете ново хоби или излезте на нови места. Запознайте се с нови хора заредени с нова енергия, за да съживите сегашната си самота. Месецът е благоприятен за закупуването на ново превозно средство за лични или за бизнес цели. Въпреки финансовата благодат, трябва да внимавате много, защото и най-малката грешка, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви коства много време, за да компенсирате съответните загуби.

Дева

Отскокът няма да продължи, защото раните в личен план не са се излекували от живота ви толкова бързо, колкото са дошли. Все още не сте готови за нова любов. Възможно е да получите нови работни ангажименти, които ще влеят допълнителни средства в банковата ви сметка. Този месец може да се окаже изключително добър за вас, инвестирайки в автомобили, електронни уреди, черна и бяла техники. Въпреки това, не надскачайте възможностите си, поемайки големи рискове, които биха могли да дестабилизират финансовото ви състояние.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.