Везни

За вас и партньора ви е важно да израствате заедно като двойка, но също така трябва да проучите собствените си интереси, за да запазите индивидуалността си. Ако все още търсите нещо специално, тогава е разумно да намерите човек, който е в непрекъснато саморазвитие и е в състояние да се справи с евентуалните промени през целия месец. Тези от вас, които се занимават в областта на медицината да имат готовност за натоварен график, тъй като работните им ангажименти ще нарастват все повече и повече през този месец. Способността ви да убеждавате хората, ще ви донесе повече клиенти и приходи за бизнеса ви.

Скорпион

Въпреки че желанието ви да угаждате е много силно, ще трябва да се научите да правите разлика между това да направите своя партньор щастлив или да робувате в името на любовта. Романтиката ще бъде по-цветна за вас, ако правите хубави неща, защото искате, а не защото се страхувате да не се харесате на любимия човек. Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти.

Стрелец

Може би сте се опитвали с всички сили да забравите миналото, но все пак продължавате да пускате бивша връзка обратно в живота си. Вероятно има причина, поради която не се получава и въпреки че е трудно, трябва да останете силни. Продължаването на живота без миналото ви е най-добрият ход, който можете да направите през този месец. Във финансов план разходите ще се увеличат, поради много причини. Онези от вас, които работят на свободна практика, има вероятност да бъдат лишени от комисионната, която им се полага. Февруари се очертава да бъде особено труден в сферата на бизнеса и кариерата.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.