Везни

Страстта между вас и вашия партньор вероятно ще се засили през този месец. Близките ви може да ви критикуват за неудачно проявяване на емоции, но това едва ли ще ви попречи да се насладите на чувството, което носи любовта. Ако не сте семейни, вероятно някой ще разкрие романтичните си чувства към вас. Може да очаквате вълнуващи мартенски  дни на откритие. Относно финансите, този месец ще бъде много добър. Може изведнъж да се натъкнете на увеличение на приходите си, което ще ви позволи да харчите за желанията си, а не само за покупки от първа необходимост. Бихте могли да използвате „излишните“ пари, за да укрепите спестяванията си или да изчистите дълговете си. През този месец ви предстои да вземете някои важни решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.

Скорпион

Ако сте самотни, за жалост повечето от вас да очакват още един неблагоприятен  месец за намирането на сродна душа. Вероятно усещате, че е настъпил моментът да се задомите. Би било разумно да преразгледате този ваш план и да не действате прибързано. Погледнете на себе си от дългосрочна перспектива и вижте дали партньорството ви върви по начина, по който искате. Вашите приходи и разходи може да се колебаят през този месец. Въпреки че може да почувствате желание да похарчите повече заради добрия паричен приток, вашият партньор или любим човек вероятно ще ви лиши от пищните разходи. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели. Така или иначе през март ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

Стрелец

Може да очаквате да получите скъпоценен подарък или грандиозен жест от своя значим човек преди края на април. За самотните това може да е още един удовлетворителен месец. Изглежда ще се съмнявате в искреността на партньора си. Тези съмнения обаче ще бъдат просто илюзия, и в разговор с любимият човек ще се убедите в истинските намерения. Бъдещето ви заедно изглежда розово. Март се очертава да бъде невероятен месец за вашите финанси. Паричните операции може да ви позволят да се радвате на голяма възвръщаемост. Ако се занимавате със застраховане или финансов мениджмънт, бихте могли да увеличите приходите си, предлагайки своя опит и услуги. Можете също така да се занимавате с благотворителни дейности този месец, но е препоръчително да проявите повишено внимание при харченето.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.