Овен

С настъпването на месец декември вашите вибрации ще бъдат силно извисени, а това ще доведе до много промени и подобрения, както в личен, така и в работен и финансов план. Месецът едва ли ще ви разочарова в любовта, звездите ще ви помогнат да подобрите отношенията си, благодарение на вашия дипломатичен подход на общуване. Онези от вас, които се намират в променливи отношения, вероятно ще намерят начин да изяснят съмненията си, чрез един ползотворен диалог очи в очи.

Телец

Енергията ви през този месец ще ви накара да се почувствате развълнувани и може да ви подтикне да направите някои промени, които вероятно ще ви да отнемат известно време. Тези промени могат да се изразят по различни начини и да са толкова необходими, колкото евентуално саниране на вашия дом и освежаване на вътрешният му интериор. Също така, едно кратко пътуване може би ще разшири вашият житейски хоризонт. За някои от вас романтичният път ще бъде осеян с мекотата на венчелишчетата на уханни рози, ала за други бодлите ще ги съпътстват.   

Близнаци

През този месец може да се окаже, че ще работите доста усилено и до Коледа  ще усетите звъненето на финансовите камбанки, за да се насладите на така желаното парично благоденствие. Декември не само ще бъде много продуктивен, но и доста удовлетворителен, тъй като ще се чувствате в мир със себе си и с това, което имате - любим човек, семеен партньор или приятели. Постарайте се винаги да намирате време, което да прекарате със семейството си. Опитайте се да откриете баланса между работата и домашните отговорности, и ще останете удивени, че и двете ще процъфтяват.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.