Шеф готвач Андре Токев е карал с 2 промила алкохол в кръвта по Околовръстното шосе на София. Това е показала нова експертиза по време на разследването, пише "Нова тв".

Токев бе задържан на 31 октомври на Симеоновско шосе в София по време на изпитателен срок по предишна присъда. Готвачът бе хванат с 1.9 промила алкохол, установени с дрегер.

Карал е пикап  "Мерцедес" и четирите гуми са били по джанти и не помнел къде ги е спукал. Той беше задържан за 24 часа, а това бе второто му провинение с въпросния автомобил.

Първият път е във Варна, преди две години. Тогава дрегерът му отчита 1,6 промила и, признавайки се за виновен, получава 3 месеца условно с 3 години изпитателен срок и отнемане на книжката за 4 месеца.

След новия инцидент обвинението срещу 52-годишния кулинар е, че е карал с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила (дрегерът отчел 1,9 промила, като по-късно медицинското изследване регистрирало 1,79).

Софийският градски съд реши да го освободи под домашен арест, след като той прекара 3 дни в ареста.

"Съжалявам за случилото се, искам да помоля да не ми бъде налагана най-тежката мярка и да бъде уважено искането на Софийския районен съд", каза на делото Токев.

 С новото обвинение той ще бъде предаден на съд.

Андре Токев: Съжалявам! Ще работя за възстановяването на доверието ви към мен

За всички, които го пожелаха! Как шеф Токев кара по джанти ВИДЕО

Хванаха пиян шеф Андре Токев! Мерцедесът му по джанти, не помни нищо СНИМКИ