В Софийския районен съд не успяха да започнат разпитите на първите свидетели по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов. 

Младежът е подсъдим за осем престъпления, едно от които е закана за убийство. Делото започва отначало, защото предишният съдия замина на стаж в съда по правата на човека в Страсбург.

В залата не се явиха четирима от свидетелите. Те са представили документи, че са болни. Прокурорът по делото Георги Иванов поиска заседанието да се отложи, но съдът не се съгласи. Защита на Михайлов поиска част от свидетелите да отпаднат. Съдът реши това да се случи с няколко от тях, както и с две вещи лица.

Прокурорският син отрича над него да има чадър, баща му не е депозирал оставка

 Само трима от пострадалите имат претенции към Васил Михайлов, който е в ареста вече няколко месеца. Срещу него има още две дела, отново за хулигански прояви, а преди около месец той се призна за виновен по друго дело за побой в Созопол, като се споразумя за година и половина пробация.

По време на днешното заседание стана известно, че адвокат на подсъдимия пред районните магистрати в София ще бъде Любомир Таков, информира dir.bg.

Съдът отказа да измени мярката за неотклонение на Михайлов от задържане под стража в домашен арест. Следващото заседание по делото ще бъде на 13 юни.

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+