"Истината, синът ми я е казал по време на разпита пред разследващите. Друго няма". Това заяви бащата на 14 -годишният Любо, който е обвинен в убийството на майка си. Злощастният сюжет се разви вчера в квартал "Коматево". Семейството живее на ул. „Букет”, а съседи от улицата коментираха, че родителите доста са злоупотребявали с алкохол.

14-годишният Любомир неведнъж е посягал на 52-годишната Бистра Биларева, разказват още жители на квартала. Кавгите най-често ставали заради прекомерната употреба на алкохол. Семейството е пиело всекидневно, бащата Красимир също е посягал на жена си, пишe TrafficNews.

В съдебна зала стана ясно, че момчето е дало пълни обяснения по случилото се, признало е механизма и причините. Действително е имало системна употреба на алкохол от страна на майката. Тя няма нито ден трудов стаж, научи наш репортер. По цял ден е пиела. Бащата е бил на работа по време на убийството. Направена е справка за маршрута му.  

Защитата на Любомир  е адвокат Красимир Баков. Той поиска 10 минути почивка, за да се запознае с доказателствата по делото. 

Очаквайте подробности!