Софийска районна прокуратура внесе протест в Софийски градски съд по отношение на определената от Софийски районен съд мярка за неотклонение на Андре Токев, който бе привлечен към наказателна отговорност за шофиране след употреба на алкохол.

Готвачът е обвинен за това, че на 31.10.2021 г. около 18,00 часа в гр. София, по ул. „Околовръстен път“, е управлявал лек автомобил, марка „Мерцедес”, с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 1,79 на хиляда, установено по надлежния ред – с протокол за съдебна химико-токсикологична експертиза на Военно-медицинска академия. Деянието е квалифицирано по чл. 343Б, ал. 1 НК. А.Т. е осъждан за идентично престъпление през 2019 г.

Предвид съдебното му минало, опасността на деянието и възможността обвиняемият да извърши ново престъпление, на 03.11.2021 г. наблюдаващ прокурор поиска на Токев да бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“, но искането му не бе уважено и на обвиняемия бе постановена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева.

Шеф Токев пред съда за издънката: Работя по 15 часа на ден, объркан съм

За всички, които го пожелаха! Как шеф Токев кара по джанти ВИДЕО

Шеф Токев два пъти гази лука пиян. Първият път – условна присъда! А сега?

Шеф Токев остава в ареста! Не му било за първи път да кара пиян

Хванаха пиян шеф Андре Токев! Мерцедесът му по джанти, не помни нищо СНИМКИ