Тревожен случай в наш град. Варненец твърди, че мъж иска пари от хора, но става агресивен, ако не му дадат. Ситуацията се разиграла в морската столица, а Петър Василев обяснява, че соченият за извършител заплашвал с нож и псувал.

"Внимавайте! Обича да заплашва с нож и псува хората, когато не му дадат пари", пише Петър Василев. Той разпространява и снимка на въпросния човек.

Василев коментира, че споделя за станалото, за да предпази своите съграждани. Към момента няма информация за случая да е подаден сигнал до МВР.

В съда: Динко щял да уреди работа на мнимия "инвалид", взимал 45 бона на месец

Припомняме, че това е поредният противоречив случай с просещи хора, който предизвиква обществено внимание. Преди дни Динко Вълев бе задържан  и обвинен в хулиганство и принуда за това, че разобличавайки просяк, който се прави на сакат, го блъска, обижда, а впоследствие накарал публично да се извини на хората. Случката се разигра до известен магазин в Равда. За нея стана ясно в социалните мрежи, след като самият Динко пусна клип как разобличава човека.

Преди дни друг случай ядоса и варненци.  Мъж, преструващ се на инвалид, събира пари от шофьорите на кръстовищата в морската столицата.

Един от тях обаче бе разконспириран с видео от водач, на който явно му е писнало от измамата.

"Осакатен" изпроси пари от шофьори - оказа се, че има ръка СНИМКИ