Притеснителен сигнал разпространяват граждани в социалните мрежи.

Столичанин, запазил анонимност, твърди, че в следобедните часове на неделния ден водач се саморазправил с друг участник в движението на "Симеоновско шосе" в София.

Той твърди, че шофьорът проявил агресия, разбивайки с крак предницата на машината зад него, защото "го била засякла".

Всичко станало около 14 часа, а мъжът се опитва да открие още свидетели на произшествието.

"Преди 10 мин, на бул. "Симеоновско шосе", мъж с рег. номер СВ3711ХМ, прояви агресия и разби предната част на колата зад него, защото го била засякла. Момичето трепереше и не посмя да извика полиция, защото я беше страх от него. За съжаление не успяхме да заснемем как с крак и счупи предницата", пише в анонимния сигнал.

Столичанинът добавя, че впоследствие е подаден сигнал до органите на реда, като вече има трима свидетели. Споделя и снимки, а на една от тях се виждат щети по предницата на сива кола и бяла машина.

"Хора, търсете правата си и не се страхувайте! Трябва да спрем агресията по пътищата!", допълва той.

Вижте целия сигнал, публикуван без намеса:

"Преди 10 мин, на бул. "Симеоновско шосе", мъж с рег. номер СВ3711ХМ, прояви агресия и разби предната част на колата зад него, защото го била засякла.

Момичето трепереше и не посмя да извика полиция, защото я беше страх от него. За съжаление не успяхме да заснемем как с крак и счупи предницата. Хора, търсете правата си и не се страхувайте! Трябва да спрем агресията по пътищата!

Подаден сигнал, моля, автомобили или хора, минаващи в този момент, както и камери от автомобили, в 13:55 часа, да пишат. Засега сме 3 свидетели.

Ще е много полезно да видим номера на момичето, за да ѝ се компенсират щетите. Много ме е яд, че в този момент не се сетих да снимам и нейния, но не очаквах да се страхува да подаде сигнал".