Мъжът, който е обвиняем в опит за убийство в Лом, е вкаран зад решетките. Причината е, че е бил спипан да кара без книжка.

27-годишният мъж се разследва за това, че през октомври пребил 43-годишния Десислав Александров пред дискотека „Х“ в крайдунавския град. 10-ина дни след побоя пострадалият, който е познат като Джек, изпаднал в безсъзнание и бил приет в ломската болница.

Пребиха мъж пред дискотека, той изпадна в кома

На бияча било повдигнато обвинение, но съдът го остави на свобода с мярка „Подписка“. Докато траело разследването срещу него обаче 27-годишния направил поредна издънка, пише bulnews. На 4 ноември той бил спрян за проверка, докато карал мотоциклет в из Лом. Катаджиите установили, че младият мъж няма шофьорска книжка.

За същото деяние вече му е било наложено административно наказание с постановление на началник-сектор на РУ на Лом, влязло в законна сила на 6 октомври т.г.

Мъжът е криминално проявен и е многократно осъждан. Съдът е приел доводите на прокуратурата за това, че е налице изключително висока степен на обществена опасност на обвиняемия, както и от укриването му от правосъдието или извършването на престъпление.

Взетата е мярка за неотклонение „задържане под стража“ може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Монтана.

След побоя пред дискотека: Разследват опит за убийство, задържан е осъждан