Деца тарашиха сграда в София и откраднаха стар лаптоп, твърди столичанин. Наглото посегателство е било заснето от охранителни камери.

Всичко станало в здание, намиращо се на бул. „Княгина Мария Луиза“ №106.  Добре облечените малчугани се вмъкнали през входа и започнали да обикалят по етажите.

Успели да открадна и преносим компютър, което затруднило работата на потърпевшия. Действията им, които останали скрити от околните, били запечатани от камерите.

След похода си по етажите, момчетата се измъкнали през входа.

"Тези дни ще пусна жалба и в полицията, не вярвам да направят нещо, но все пак", пише потърпевшият.

Вижте цялата му публикация:

"Ето ги "сладурковците", които ми откраднаха лаптопа, който не струва и 50 лева, но ми затрудниха работата.

Тези дни ще пусна жалба и в полицията, не вярвам да направят нещо, но все пак. Прави ми впечатление, че са добре облечени. За етноса не искам да споменавам.

Ще кача и клипчетата, вижда се как тарашат цялата сграда, находяща се в гр. София, „Синдикалният дом на културата на транспортните работници в България“, бул. „Княгина Мария Луиза“ №106.

Ще се радвам да ги споделите. Смятам, че социалните мрежи имат много по-възпиращ и възпитателен ефект върху такива прояви, тъй като обществото отдавна е абдикирало от тази си функция. Дори и да ги хванат, дори няма да им издърпат ушите - ама те са деца, ама какво пък чак толкова са направили, ама миличките те".