Автокражбите из София продължават. Някои столичани се оплакват, че са останали без коли, а други "горят" с части.

Подобна история споделя Ани С., която обаче има щастието апашите да бъдат заловени.

От нейното БМВ били задигнати декоративните решетки на предницата.

Т.нар "бъбреци" изчезнали от паркираната кола в кв. "Връбница" през нощта. Часове след това крадците били заловени от столични полицаи. За това съобщава самата жена в мрежата.

"Има надежда!", пише тя. Срещу извършителите била подадена жалба и са дадени показания.

Под публикацията шофьори споделят и своя опит с кокошкарските посегателства. Някои водачи се оказват с липсващи катализатори, други увисват с чистачки, а трети с решетки.

"Моите ги сваляха два пъти. Смених първите с нови на същия ден и два дни след това и тях ги нямаше", споделя  Алисия И.
 
"И нашите се опитаха да ги откраднат, допълнителната аларма се е включила, та в бързината да ги свалят са ги счупили и са ги оставили. Моля да споделите как са се развили нещата с въпросните хубавци, когато всичко приключи", коментира Росица Д.
 
"За настроение ще опиша случка с мен: веднъж на паркинг пред НДК ми откраднаха чистачките. По-точно, бяха взели мойте, които бяха нови, а поставили стари леко ръждясали. Горе-долу чистеха и те", коментира Пламен В.
 
Преди дни в софийските групи във Facebook бе споделена и друга  сходна кражба. Тогава от германски автомобил, паркиран в "Малинова долина",  изчезнаха решетки, както и части от гледалата. Столичани споделиха и видео от кражбата. На което си вижда, че след посегателството извършителят се качва в такси.