За поредна грозна случка споделиха потърпевши в мрежата. Жена споделя, че гумата на леката ѝ кола била разразяна с нож. Това станало в празничната вечер на 8 март.

"Подаръкът", както Емилия Дечева определя посегателството, застигнало нея и приятелката ѝ край парк "Марно поле", който се намира във Велико Търново. Жената специално обяснява, че автомобилът не е бил паркиран край вход, а на определено за тази цел място.

Грозната ситуация била последвана и от добрина. Мъже помогнали на двете дами, които са им благодарни за съпричастноста.

Вижте целия разказ на Емилия Дечева:

Шофьор изуми с бележка: Ползвам правото на паркомясто на баща ми СНИМКА

"Получихме "подарък" по случай празника вчера. Дупната е с нож. Не е пред блок или вход, а на зона за паркиране до парк "Марно поле", но все пак има добри хора, които ни помогнаха да се справим.

 Благодарим ви, момчета, доброто се връща!"

Пореднитя случай на саморазправа с чужда собственост не оставя търновци равнодушни. Те са възмутени от посегателството, но и приветстват добрината, сторена от неизвестните им съграждани.

Бележка към шофьор, спрял на грешното място: Ако искаш среща, отиди в "Ергенът"

"Така е! И доброто, и лошото се връща! Браво на хората, които са ви помогнали! За злосторниците няма какво да кажа. Тъжно!", пише Искра С.
 
"Не съм набожен, но всеки път се моля да хвана един такъв. Докато реже гуми, драска по боята или някоя друга "интервенция"... Без значение на кого е колата", добавя П. К.
 
Припомняме, че в страната зачестяват посегателствата срещу паркирани автомобили. Някои граждани твърдят, че това се прави заради неправилно паркиране. Други го считат за саморазправа, която се извършва от хора, смятащи, че имат специални права върху дадени места.
 
Нерядко се прибятва и до поставяне на обидни или заплашителни бележки върху нарочените коли, а като арена на подобни прояви и Велико Търново не прави изключение.