Дрогиран, без книжка, не спира на стоп палка, гонка, кара в насрещното, опити да прегази полицаите. Хващат го, и накрая кво? Ще ги накажат, че е изял няколко тупаника... ако го бяха изпуснали, пак щяха да са наказани... Интересно, че повечето хора обръщат внимание на това, че тоя е ял бой, а не на това, че същия кара без книжка, дрогиран и т.н. и е хванат, като служителите са рискували живота си!!! Ако убие някой на пътя (например вашето дете), всички ще кажат: Ми, то полицията спи!... Аз ги подкрепям тези полицаи!

Полицайка помогнала на Георги Семерджиев да се укрие

Тези дълбокомислени съждения принадлежат на Симона Радева, станала за минути най-популярната полицайка в България. С това, че е помогнала на убиеца на две млади жени Георги Семерджиев да се укрие, че кой знае от кога и колко време вече му е осигурявала „зелени вълни”, когато шофирал дрогиран по улиците на София, както, разбира се, и „чадър”. Какво ли не прави любовта!

"Зелени вълни" и чадър осигурявала полицайката на любовника си Семерджиев

Повод за размислите на полицайката е един случай от миналата година в Казанлък, когато двама полицаи бяха временно отстранени от работа, защото срещу тях имаше проверка за полицейски произвол, след като бяха снимани как налагат с палки и ритници 25-годишен водач, който вилня в насрещното из натоварени улици в градчето.

Въпросният шофьор беше дрогиран, нямаше шофьорска книжка, опита се да блъсне катаджиите и направи опит да избяга от униформените.

Звучи ли ви познато? 

Любимият на полицайката е системен наркоман. Свидетелството му е отнето за изтичане на над 80 контролни точки. Движи се с фалшиви номера на автомобила. Не само опитва да прегази, ами направо прегазва и убива две момичета, нечии деца, за които животът тепърва предстоеше. После бяга и се крие. 

И всичкото това със съдействието на полицайката Симона, иначе възмущаваща се емоционално от дрогираните и без книжка, заради които наказват колегите й...

Ето я полицайката, помогнала на убиеца Семерджиев да се укрие СНИМКИ

Кога е искрена Симона Радева? Как мислите?