Възрастни мъж и жена са били жестоко пребити от маскирани мъже. Кошмарната случка стана преди около седем месеца. Според предварителната информация трима, маскирани като полицаи, са нахлули в дома на семейството. Съпрузите - на 70 и 68 години са били бити с бухалки, а в последствие настанени в болница с комоцио. От дома им са откраднати 1000 лева.

Мъже с полицейски униформи пребиха възрастно семейство

Сега, седем месеца по-късно, се появиха кадри от кошмарната вечер. На тях се виждат мнимите полицаи, дошли на оглед дни преди да влязат в дома на хората. Жената, споделила видеата, апелира за съдействие. Тя предлага 5000 лева награда за този, който разпознае извършителите.

„СПЕШНО СЪОБЩЕНИЕ!

Това е запис от брутален грабеж и зверски побой над възрасти хора в Благоевград, извършен от трима маскирани, дегизирани като полицаи.

Това е запис от 4 дни преди жестокия грабеж и побой над възрастни хора в Благоевград. На видеото същите лица са дошли на оглед, без маски. Всяка информация за тях може да бъде от решаващо значение.

Награда от 5000 лв. за достоверни данни, които ще помогнат за разпознаването им. Ако имате информация, моля, свържете се с мен на лично съобщение. Нека действаме заедно и постигнем справедливост! Това може да са вашите родители...

СПОДЕЛЯИТЕ, за да достигне до повече хора 7 месеца няма резултат от разследването,“ написа Julieta Pereira.