Група младежи са хванати в грозна проява. Те са заснети на камера, как крадат капачки от вентили на коли. Действието е от столичен мол.

Докато едни осъдиха постъпката им и обвиниха родителите на младежите за това, други сметнаха, че деянието им е безобидно.

„Крадци в Ринг Мол. На 23.09.2022 в 21:23 часа тези индивиди крадът от коли. Това е заснето от камерите на нашата кола. Ще бъдем благодарни ако някой ги разпознае,“ пише авторът на публикацията във Facebook.

„Драмата е преекспонирана. Лапетата “берат” винтили на капачки с емблеми на коли. В момента е страшна мода. Да, голям проблем е. Трябва да им срежем ръцете, да ги на учим на колове и да им бръкнем в очите с тях, за да не повтарят тези грехове божии. Трябва публично да се направи, че да има ефект върху всички, които крадат капачки на винтили," пише друг.

"И да, почне ли се с капачки не е същото, както когато ние бяхме деца. Ние крадяхме къде, къде по малко важни неща, като емблеми на коли. Не ги е срам тези деца!,“ коментират още.

„Добре облечени и изглеждащи българчета.Защо го правят? Дрогират ли се? Срам за техните родители,като видят какво правят на кадрите,“ възмути се жена.