Нов случай на опит за кражба шокира варненци. Вчера ви съобщихме за кражба от автомобил, докато шофьорка е чакала на светофара.

Крадец задигна дамската чанта на шофьорка, докато чака на светофар във Варна

Сега стана ясен още един идентичен случай във Варна, за щастие тук извършителят остава с празни ръце. Уплахата за водачката на колата и детето обаче е останала.

"Искам да споделя за случка от преди час (б.а. вчера), случила се до училище "СУ Димчо Дебелянов." Жена ми е спряла на червен светофар и докато е чакала зеления сигнал, напълно непознат мъж се е опитал да отвори задната врата на колата ни, в случая не е успял, но детето и жена ми са изплашени от случката. Ако някой е имал подобен случай, нека да сподели. Благодаря предварително!! Ако ли не, бъдете внимателни и си заключвайте колите.", предупреждава варненец.

Потребители веднага посочиха, че вероятно става дума за един и същ извършител. Някои от тях съветват да се подават задължително сигнали и към полицията.

"Задължително жалба в полицията. Ще го намерят.", пише Николай П.

Други смятат, че няма решение на този проблем.

"Майка ми имаше такава случка преди няколко месеца. Забравила да се заключи и жена отворила предната врата, влязла в колата и казала, че е полицайка. Но майка ми веднага се разпищяла и онази избягала. Нищо не може да се направи.', отбелязва А. Красимирова.

"И аз имам такъв случай и отзад бяха и трите деца,добре че колата се заключва автоматично!", добавя Д. Кръстева.