Нови разкрития за помогналата на Георги Семерджиев - Симона Радева, продължават да излизат наяве.

Оказа се, че сочената за съучастница на Семерджиев, е гадже с полицай от 4-то РУ - София (припомняме, че в този район се случи и ужасяващата катастрофа, в която загиват две жени).

Пълен обрат! И други полицаи помогнали на Семерджиев

От профила на полицая, работещ в 4-то РУ - София, Мирослав Якимов, става ясно, че двамата със Симона Радева са били заедно от три години насам. Ето какво пише той за нея:

Но според източници на БНТ, Радева е имала връзка и със Семерджиев, и го е допускала до секретна информация от службата си. Когато не е била на работа, е оставяла радиостанцията си и така той е можел да подслушва работата на полицейските служители.

Също така припомняме, че къщата, в която Семерджиев бива задържан от органите на реда, е на негов прадядо - генерал Атанас Семерджиев, който е бил е вицепрезидент на България в периода 1990-1992 година. След свалянето на Тодор Живков от власт през ноември 1989-а година, Атанас Семерджиев става вътрешен министър в правителствата на Георги Атанасов и Андрей Луканов. Георги (извършителят на катастрофата) е първият правнук на ген. Семерджиев по линия на баща си.