Шофьор е блъснал колата на жена в Пловдив. За случката, станала преди около седмица, сподели потърпевшата. Емилия, която работи в нощно заведение твърди, че мъжът преди това е бил клиент на дискотеката. Той е консумирал алкохол, разказа тя пред GlasNews.bg.

Действието се разиграва пред бензиностанция до х-л „Санкт Петербург“.

„Работя в клуб на гардероба, мъжът от снимката същата вечер беше клиент на заведението, дори си остави якето при мен. На сутринта порядъчно пиян е правил проблеми и беше изгонен от охраната. Малко след него аз приключих работа и излизам на ОМВ бензиностанция, където ми е колата. Виждам, че предна лява врата ми е сгъната и той се подава от неговата кола, и ми се смее,“ разказа Емилия.

В опит да разговаря с него и да снима номера на колата му, той изтръгва телефонът ѝ. Захвърля го на тревата и потегля.

„Имахме разправия, исках да снимам номера му, но той не позволи, казах че искам да извикаме полиция. В този момент ми изтръгна телефона от ръката и го засили далеч в мократа трева. Тогава видях, че се измъкна с мръсна газ. Страшното беше, че е много пиян и може да стане по голяма беля. Полиция така и не дойде, чаках един чаа. Отидох в трето районно и пуснах жалба,“ обясни още жената.