Малка кражба създаде главоболия за водач на "Пежо" в столицата. Задигната е кора на багажник в квартал "Гоце Делчев".

"Поредната простотия на някой наркоман. Счупил ми е прозореца, за да ми вземе кората на багажника, нищо друго не е пипал. Знам, че е явно поръчка Но само да има късмет да излезе някъде по камери около колата", пише потърпевшия Пепко П.

Той добавя, че тази дребна кражба ще му струва общо около 350 лева и много нерви за обикаляне на града.

"Вече си купих стъкло с монтажа общо 140 .лв и кора от морга за 200лв. Представете си този наркоман явно го е направил за 50-100лв не повече, а мен ме вкара с 340 лв и обиколка на София. Просто трябва да се моли да не се яви някъде по камерите. Между другото 4 коли след моята имаше същото Пежо и аз нарочно проверих дали има кора отзад и имаше, но неговата кола не е пипнал." отбелязва мъжът.

Според други жители явно в района има група, която действа по такива "задачи".

"Явно си има групичка обикаляща квартала от 2-3 седмици. Забелязвам, че за този период от време доста коли около зала Триадица, 104-то, 40-та градина и карето бл 235-240 има доста коли с липсващи огледала, или части от огледала. На доста коли липсват емблемите Тойоти, БМВ, Опели и т.н. От няколко дни имам работа около 35-та градина в Стрелбище и там е същото положение с колите.", коментира Т. Миланова.