Крушата не пада по-далеч от дървото. Тъкмо новините около подвизите на небезизвестното семейство Маринови от Долни Дъбник станаха по-оскъдни заради пребиваването на голяма част от тях зад решетките, и хоп! - появи се нов герой, явно стремящ се да влезе в медийното пространство с 200 км/ч. 

Става дума за сина на единия от "слепите" братя - Станьо Маринов, и племенник на брат му Горан Станев, за които сме разказвали доста и които в момента се подвизават в затвора. Иван Маринов, слава богу, не е сляп и даже има шофьорска книжка (за разлика от баща си и чичо си). Което вероятно в неговото съзнание означава едно - че може да фучи напълно необезпокояван по пътищата с BMW-то си, вдигайки 200 км/ч и фукайки се със стореното в социалните мрежи. 

"Героизмът" се случва между Плевен и Долни Дъбник, където ограничението е 90 км/ч, разбра GlasNews. Което означава, че наследникът на Станьо Маринов е превишил скоростта "само" със 110 км/ч. Това, разбира се, е повод за гордост, което автоматично става ясно от коментара на Иван:

"Обикновено тези, които хейтят БМВ, или висят по спирките  и чакат градския, или карат Голф Феро и 9 Tdi. Това е положението. Запишете си", казва самонадеяно и поучаващо Маринов-младши, очевидно изживявайки се като богоизбран. Вижте и чуйте:

@marinov766 #foryou #???? ♬ original sound - СашетоМаков

Сега остава да видят и чуят и от полицията, като се надяваме това да се случи доста по-бързо от случая с неговия родител и брат му, за които 12 лекари експерти месеци наред не можеха да решат колко всъщност са слепи, докато шофираха без проблем луксозните си автомобили. Въпреки че по документи се водеха слепи като къртици...

Припомняме, шест години след акцията на МВР, ДАНС и прокуратурата в Плевен през януари 2014 г. срещу ромския клан от Долни Дъбник, слепите братя Горан и Станьо най-накрая влязоха в затвора за пране на пари. Първо отведоха Горан Станев да търка наровете, а после задържаха в Англия и избягалия му брат Станьо Маринов, след което беше екстрадиран в страната ни и сега прави компания на брат си в затвора.

Станьо трябва да лежи 9 години за пране на пари. Брат му е осъден на 3 години, а майка им е в затвора за 8 години.

Горан Станев и Станьо Маринов бяха на прицела на прокуратурата и след разследване на Тина Ивайлова и GlasNews. Разказахме ви как при решение на ТЕЛК за 100% нетрудоспособност и слепота, братята шофират без проблем луксозните си автомобили. На "слепците" им бяха отнети само инвалидните пенсии, които не съответстват на лукса, в който живеят. Показахме ви как извършват всякакъв вид дейности, нетипични за слепи хора, и живеят в охолство.

Цялото семейство е разследвано за пране на пари. Братята са подсъдими заедно със своите родители - Иванка и вече покойния Иван Маринов, както и сестра им Елисавета Маринова.

Припомнете си за семейството измамници от Долни Дъбник в линковете по-долу:

Слепите братя Горан и Станьо най-накрая влизат в затвора ВИДЕО

Те са слепци (100%), но карат коли! ТЕЛК далаверите! ВИДЕО

Слепите братя, с ТЕЛК-а – на ротативки! Живот си живеят Горан и Станьо

Пази боже сляпо да прогледа! Горан "слепеца" от Долни Дъбник прог