Апаш разби колата на майка и задигна ценна вещ, а потърпевшата се обърна за помощ към своите съграждани.

Иванка Димова разказва, че паркирала автомобила си край манастир "Свети Георги" в Поморие, за да заведе децата си до училище.

Когато се върнала, открила неприятниятна гледка - предното стъкло било разбито, а скритата ѝ чанка била открадната. Дамата бързо подала сигнал до органите на реда, а полицаите успели да установят и задържат извършителя.

От чантата обаче нямало и следа. Димова предполага, че апашът е изхвърлил ценната вещ, в която били личните ѝ документи.

По тази причина тя моли за съдействие своите съграждани. Иванка моли чантата ѝ да бъде предадена в най-близкото РПУ, ако бъде намерена.

Вижте цялата ѝ публикация за неприятната кражба:

"Здравейте! Казвам се Иванка Димова.  Обръщам се с молба към всеки!
В петък, 14.06, сутринта бях паркирала автомобила си на паркинга до манастир "Свети Георги" в Поморие. Нямало ме е 20- 30 мин. колкото да закарам децата си до училище, за да издадат учебниците си.

В 9:10 се върнах до колата с едно от дечицата си и установих, че предното ми дясно стъкло е разбито и дамската ми чанта, която, беше скрита под сенника, е изчезнала.
Благодарение на бързата намеса на полицията и записите от камерите, крадецът е установен и още същият ден е задържан.
Тъй като явно се е отървал от чантата ми, молбата ми е ако я намерите да я предадете в което и да е РУ на полицията.

Най- важното, в нея са документите ми - лична карта, шофьорска книжка с контролен талон. Чантата ми е малка, черна, кожена, с дълга дръжка и ключодържател черно сърце с пайети. Портфейла ми е малък от червена кожа. Предварително ви благодаря!"