Тежък побой е бил нанесен на младежи, прибиращи се след празнуване на абитуриентски бал. Инцидентът е станал в "Златни пясъци" в неделя сутринта.

Пострадалите са със сериозни травми след нанесените удари.

За случая разказва майката на един от потърпевшите.

"Вчера, около 5 часа сутринта, на пешеходната алея на Златни Пясъци, моят син (19г.), негов приятел на същата възраст, и тяхна приятелка са се връщали от абитуриентски бал на тяхна приятелка, когато са били нападнати от група, по техни спомени повече от 7 в неадекватно състояние - момчета (непълнолетни), вследствие на това е бил нанесен побой над сина ми и неговият приятел.

Последиците са счупена челюст на две места, отворена рана на главата, избити на пръв поглед 3 зъба,( просто не може да си отвори устата повече от сантиметър и половина), комоцио на сина ми и удари в главата и крайниците на другото момче. Били са повалени на земята и ритани с крака и юмруци.

Виновните са задържани, или част от тях поне (7 човека) и сме задействали процедури с адвокат за нанасяне на средна телесна повреда. Просто не бих оставила нещата така, тъй като сме потърпевши и от тук насетне само разбирате, какво хранене, лечение, изграждане или поставяне на нови зъби престои. Вчера и днес сме по болници и  скенери и какво ли още не, синът ми днес беше опериран, понеже челюстта му е счупена", разказва Ирена Петрова.

Жената апелира, ако има свидетели на станалото, да се свържат с нея за по-подробна информация.