Стрелба вероятно с пушка в столичния квартал „Бъкстон“. За това сигнализира жител на квартала в социалната мрежа, но е пожелал анонимност. Човекът споделя, че колата му е надупчена и предупреждава останалите живущи да не паркират срещу бл. 14.

„Това не е за пръв път. Стреля си най-нагло и без причина. Съседи подадоха жалба след като автомобилът им беше надупчен по същият начин и нищо. Страшното, е че стреля и по прозорците, а пред бл. 18 има детска площадка. Всеки знае кой е но никой не може да го спре,“ написа собственикът на потърпевшата кола.

„За съжаление научихме по трудния начин. Явно това не е инцидентен случай, а си е практика на някой съсед. Това се случи при нас на 28 февруари,“ написа Весела Марвова, като онагледи щетите по нейния автомобил.

„От няколко месеца е. Чудех се от какво е... Случвало се е да спирам там. Какво да направим, за да спрем нещастника?,“ пита се друга софиянка.

Авторът на публикацията посочи апартамента, от който смята, че се стреля. По ламарините на колата му има вдлъбнатини, засегнато е и предното му обзорно стъкло.

Апелираме отговорите институции да обърнат внимание по случая.