Млад мъж вилня в къща за гости, а неизвестни пребиха мъж на опашка. Инцидентите са станали в Пловдивско.

В събота по обяд жител на Първомай потърсил помощ в районното управление, след като станал жертва на побой пред местен магазин. В обясненията си пред служителите потърпевшият посочил, че двама непознати го нападнали заради направена забележка да не пререждат опашката от чакащи на  входа на търговския обект.

Мъжете обаче влезли в саморазправа с първомаеца, повалили го на земята и започнали да го удрят, докато очевидци не се намесили да прекратят агресивното им поведение.  При предприетите действия още същия ден са установени и задържани извършителите  – криминално проявени и осъждани братя от село Плодовитово. Срещу тях е започната проверка за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Говорят дъщерите на загиналия при гонката с полицаи шампион по борба ВИДЕО

Около 22 ч. на 30 декември дежурен автопатрул на РУ-Хисаря реагирал на сигнал за скандал в къща за гости в село Мътеница. При проверката станало ясно, че посетители в обекта се скарали под въздействие на изпития алкохол и един от тях, на 23 години, нанесъл сериозни материални щети. В резултат на буйстването на младежа са увредени градинско барбекю, хладилник и стъклопакетите на 6 прозорци, а стойността на имуществените вреди предстои да бъде изяснена. Срещу извършителя се води досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

Върнаха малкия Буда на майка му, вече има ЕГН