Продължава издирването на мъжа, който подпали и опустоши бръснарница в Пловдив. Близки на потърпевшите опитват да открият извършителя, отправяйки апел към своите съграждани в социалната мрежа Facebook.

"Моля за  помощ, някой разпознава ли този човек?", пише Грета Михайлова. Тя публикува и кадри, на които се вижда как извършителят излива запалителната течност, драска клечката, а после пламъците избухват. Жената уточнява, че записът е от първия палеж. Тогава - в началото на декември, човекът бил облечен с тъмно яке и панталон, а на краката му има бели обувки. В ръцете си носи червена торба. При вторият палеж дегизировката е сходна, показва кадър от камера, с който GlasNews разполага.

Запалиха бръснарница в Пловдив! Опустошена е СНИМКИ

Припомняма, че подпалвачът е успял с дървена кама да открехне вратата и да излее запалителна течност в помещението, след което го е запалил. Щетите са огромни - бръснарницата е изпепелена заедно с цялото оборудване в нея.
Наемателят Радослав Димитров каза за GlasNews, че откакто са отворили бръснарницата преди два месеца, това се случва за втори път. Първия път щетите са били малко, но сега студиото е опустошено и щетите са за над 15 000 лв.

Студиото се намира в 4-етажна жилищна сграда и е имало опасност да се запалят и съседните домове на хората.
Според Радослав Димитров нямат врагове, нито са влизали в конфликт с някого.

Очаквайте подробности!

Това е подпалвачът, изпепелил бръснарница в Пловдив СНИМКИ