Крадците неуморно продължават да гастролират из столичните квартали. Късно снощи мъж се е промъкнал в апартамент докато собственикът е бил вътре. Случката се е разиграла в малките часове тази нощ в квартал „Дружба“. Крадецът се е промъкнал през прозорец, но след като видял, че не е сам, скочил през терасата. Потърпевшият е подал сигнал в полицията, но търси информация и в социалната мрежа.

„Здравейте. Преди горе долу час някой се опита да влезе в апартамента ми (49 блок). Извикал съм полиция, утре ще пусна жалба и всичко както е по реда. Пиша тук евентуално въпреки късния час, някой ако е забелязал нещо в този отсек на блоковете, или тази вечер му се е случило същото. Влезе през прозореца, тъй като съм на първия етаж и след като е видял, че има някой в апартамента веднага е скочил от терасата. Пиша просто, ако някой случайно е видял нещо, благодаря!,“ написа Тони Филипов.

„При мен по-скоро е бил някое доста малко момче мисля. Защото прозорците на терасата са от тези плъзгащите се, и бяха доста леко отворени. Тоест, за да влезе трябва да е доста слабичък. Също бързо излезе, за да не успея да го хвана,“ допълни той.

„Мой съсед от етаж 2 го обраха преди около 2 седмици по същия начин - през прозореца посред нощ и той спящ. В Дружба също,“ пишат потребители.

Припомняме че само преди дни ви разказахме за трима мъже, които обикалят входове в ранните часове на деня. От камери за видеонаблюдение стана ясно, че проверяват вратите на апартамените.

Внимавайте! Мъже обикалят в столичен вход, оглеждат апартаменти

Жена предупреди: Крадци си набелязват празни апартаменти в София