Около 19:40 часа в София е застрелян Мартин Божанов - Нотариуса, научи GlasNews

В момента е отцепен голям периметър около местопроизшествието от полицията. На място се очаква да започнат огледи. При нападението няма други пострадали.

По информация на bTV той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие в района на квартал "Горна баня". На място е била и майката на простреляния, която е на 68 години, както и дете на 4 години и бебе. Оказана им е медицинска помощ.

Все още няма задържан за стрелбата. Полицаи са започнали масови проверки на всеки автомобил в София. Проверяват се шофьорите и пътниците.

Репортер на GlasNews каза, че изходите на София са блокирани. Според наши читатели Мартин Божанов никога не е бил нотариус, а правел измами с нотариус от кв. "Люлин", откъдето му излязъл и прякорът. Самият той се е представял и за адвокат.
Застреляният имал сериозна охрана според наши източници.

Мартин Божанов е заподозрян за различни измами. Скандалният мъж е забъркан през годините в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата.

Според източници на БНР извършителите са били няколко и по жертвата е стреляно неколкократно с пистолет.

Най-вероятно заради тежкото криминално престъпление беше отменено учението, което МВР беше оповестило с начален час 22:00 ч. в центъра на София.

Очаквайте подробности!