Горан Юлиянов на 48 години е невинната жертва в жесток побой, разиграл се снощи в Лом. Мъжът е починал в болницата на крайдунавския град вследствие на тежки травми.

Освен жертвата са ранени още пет души, като единият от тях е в тежко състояние след удари с брадва по главата.

До дивия екшън се е стигнало след като двама братя от квартал Стадиона в Лом срещнали старите си врагове от квартал Младеново в нощно заведение.

Мъжете разменили юмруци и с това сякаш скандалът приключил, информират от Зов Нюз.

Часове по-късно обаче 15 души от квартал Стадиона, натоварени в бус и 5 коли, и въоръжени с брадви и колове, отишли да търсят мъст в дома на двамата братя от Младеново.

Братята не били у дома, а на пейка в двора на къщата седял баща им Горан заедно с други хора и малки деца.

Никой от тях не очаквал, че ще Горан бъде пребит до смърт и че тази фатална нощ ще е последната за 48-годишния мъж. 

Горан е бил с прекарани няколко инсулта и с поставени стендове. Вследствие на побоя далакът му е изваден и въпреки опита лекарите да го върнат към живота мъжът е починал.

Дядото на двамата братя от Младеново е със счупени ребра, а друг от семейството е с тежка травма на главата, причинена от удари с брадва.

Биячите не пожалили и жените от фамилията и пребили и тях, а цялото жестоко меле се е разиграло пред очите децата. 

Пред болницата в Лом били се събрали около 50 роднини на починалия Горан и жители на квартал Младеново, които настояват за справедливост. 

Оказва се, че в  Районното управление на полицията в Лом са задържани само двама от 15-те участвали в смъртоносния бой.

Според очевидци задържаните са най-малко виновни, а инициаторите се готвят да напуснат страната. Някои от биячите са криминално проявени, сред тях има осъждани за кражби и наркотици.