Клуб Babylon e най-горещата точка на нощния живот в Пловдив. Безспорно това го доказват незабравимите еротични партита, които продължават до ранни зори. Екзотични красавици, пленяващи погледите на силния пол, в комбинация от широк набор от класни питиета, превръщат нощта в безкрайно забавление.

Страст, незабравими преживявания, сбъдване на всички мечти – това може да се изпита само на едно място в града под тепетата, а именно в Клуб Babylon.

Топ танцьорките, които със своята красота, умения, гъвкавост и еротично излъчване, могат да спрат дъха на всеки мъж и да го накарат действително да се почувствате в един рай за мъже.

15 от най-красивите момичета в Пловдив ще пленят със спиращо дъха еротично шоу, първокласно обслужване и напитки.  Това е само част от предложенията на клуба, за да превърне нощта на всеки кавалер в най-незабравимия миг в живота.

Всяка вечер клиентите могат да се насладят на невиждани еротични представления, които ще задоволят всяка фантазия, подготвени с много огън и страст от нашите момичета.

Разположен в центъра на Пловдив, Клуб Babylon е перфектното място за разтоварване, честване на повод или просто забавление с приятели. 

Погалете сетивата си, насладете  се на еротичния свят и сбъднете мечтите си. Трябва само да се свържете с клуба на телефон: 088 426 3286 и да зададеш адреса: улица „Любен Каравелов".