Как би изглеждало едно луксозно погребение, в което оплаквачките са топмодели по жартиери? Такова чудо може да бъде видяно в клипа на фолкпевицата Галена „Една жена”, съобщава „Монитор”.Три дни след премиерата си в YouTube изпълненото с еротика и пародийна скръб минифилмче е гледано от близо половин милион души, а полемиката около посланието му в социалните мрежи не стихва. Колко морално е Галена да се кълчи край ковчег, отива ли й на една вдовица да симулира секспози на метри от покойника и закъсняла изненада за Хелоуин ли е сластният танц на певицата със скелет? Мненията за режисирания от Георги Манов клип варират от „иновативен и на световно ниво” до „брутална подигравка с мъртвите”.



„Голяма фенка съм на Галена. Харесвам всичките й песни, стила й. Тази песен също ще стане хит, но клипът е, меко казано, брутален... Погребение, гробища, скелети и еротични сцени. Замислете се, че има и малки деца, които ви гледат...”, пише във Фейсбук почитателка на фолкдивата на име Leni Meti. „Да загубиш близък човек е едно, а това е измислена чалгария и простотия за мен!”, отсича Еvelin Ilieva. „Отвратителен клип - гробища, погребение, секс? По-добре се откажи от пеенето и стани актриса”, съветва друг меломан.



Напук на хейтърите Галена определя видеото към „Една жена” като „най-забавното, което съм снимала до момента”. Клапата му щраква в студията на „Ню Бояна”, а секси визията на вдовицата е скроена от Добромир Киряков.