Представители на партия "Има такъв народ" са на "Дондуков" 2 за консултациите с президента за формирането на бъдещото правителство на България.

В началото на срещата президентътг Румен Радев обяви, че избирателите са дали огромна роля на партията им в политичесдкия живот и саге всички погледи са вперени към тях за формирането на работещо правителство на България.

"Нужен е работещ кабинет с устойчива парламентарна подкрепа. Към вас са вперени очакванията на българските граждани. На консултациите с ГЕРБ-СДС обсъдихме готовността им да съставят правителство, ако изобщо бъде внесенен. Надявам се да чуя вашите намерения, готовността ви за съставяне на правителство, при какви условия бихте го направили. Ценносттаната ви рамка, границите ви на компромис. Вашата роля е отговорна и очакванията към Вас ще растат", настоя държавният глава.

"От "Има такъв народ" сме щастливи, че президенството спазва Конституцията на страната. Ние като политическа сила мислим да спазваме конституцията и законите, такива, каквито са. Ние ще обсъдим конструктивно какво мислим в така създалата се ситуация", баха единствените думи на Тошко Йорданов. Да видим!