32-ят ден от протестите в София по традиция започна около 19:00 часа. И към този момент остават и трите палаткови лагери в столицата - пред Министерски съвет, на Орлов мост и на Софийския университет.

Малко след 21:00 часа протестиращите тръгнаха на традиционното шествие в посока Орлов мост. Там те се спряха за малко. Днес имаше организация с факли, които бяха подредени от хора и изписваха "Оставка".

След това протестиращите поеха по Цариградско шосе в посока хотел Плиска. На няколко пъти мъж във видимо нетрезво състояние блокира и колите движещи се в локалното платно на Цариградско шосе.

Време е за моите решения!

Движението и в двете посоки е блокирано. Пред хотела протестиращите спряха и изпяха химна на България.След което продължиха в посока кръговото на 4-ти километър, но не стигнаха до там, а се спряха по средата на пътя. Говорителят на проеста се обоснова, че са твърде малко и е по-добре да се върнат. После протестиращите започнаха започнаха да спорят помежду си.

По-рано през деня недоволни граждани хвърлиха яйца и домати по сградата на Министерски съвет. До ескалация на напрежението не се стигна.