Станьо Маринов е арестуван! След като през ноември миналата година Горан Станев бе приведен в затвора, сега е ред на брат му. Тогава Маринов бе обявен за издирване. Слепите братя са с присъда за пране на пари след акция на МВР, ДАНС и прокуратурата преди шест години.

Станьо Маринов е задържан в Англия, в квартирата на наша сънародничка. Акцията на британските власти е заради това, че той е извършвал измами с фалшиви документи. При обиските са открити освен веществени доказателства за това и над 50 хиляди паунда.

Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за няколко престъпления, които е извършил в Англия. Докато това стане той ще бъде екстрадиран в страната ни, където ще бъде отведен при брат си в затвора.

Станьо Маринов трябва да лежи 9 години за пране на пари. Брат му е осъден на 3 години, а майка им е в затвора за 8 години.

Горан Станев и Станьо Маринов са на прицела на прокуратурата и след разследване на Тина Ивайлова и екипът й. Разказахме ви как при решение на ТЕЛК за 100% нетрудоспособност и слепота, братята шофират без проблем луксозните си автомобили.

Лекарите от ТЕЛК-Плевен, които са преценили, че двамата са незрящи и не могат без асистент, твърдят, че са сложили подписите си под становището заради решение на Административния съд в София. Три години по-късно разследването срещу тях зацикля, защото 12 експерти все още не могат да решат, колко слепи са братята.

На "слепците" им бяха отнети само инвалидните пенсии, които не съответстват на лукса, в който живеят. Показахме ви как извършват всякакъв вид дейности, нетипични за слепи хора и живеят в охолство.

Цялото им семейство е разследвано за пране на пари. Братята са подсъдими заедно със своите родители - Иванка и вече покойния Иван Маринов, както и сестра им Елисавета Маринова.

В линковете по-долу нека си припомним за семейството измамници от Долни Дъбник.

Слепите братя Горан и Станьо най-накрая влизат в затвора ВИДЕО

Те са слепци (100%), но карат коли! ТЕЛК далаверите! ВИДЕО

Слепите братя, с ТЕЛК-а – на ротативки! Живот си живеят Горан и Станьо

Пази боже сляпо да прогледа! Горан "слепеца" от Долни Дъбник проговори