Представете си, че пътувате 34 часа само за да видите как играе вашият футболен клуб, а мачът да бъде отложен заради обилен снеговалеж.

Точно това се случи с феновете на Тотнъм Кен и Бранди Сакстън, които са пътували от Далас, САЩ, за да видят "шпорите" в Бърнли в неделя.

Двойката е нямала представа какво ще последва, когато са публикували в социалните мрежи за първите 31 часа от безсънното си пътуване до Ланкашър, но публикацията бързо става популярна, пише BBC.

Кен разказва, че пътуването - от напускането на Далас в 6:00 часа сутринта местно време в петък, до пристигането в хотелската им стая в Бърнли, е отнело общо 34 часа. 

Тъй като снегът е започнал да вали силно над стадион "Търф Мур" в събота и в неделя сутринта, развълнуваната двойка започва да се страхува, че нещата може да не свършат добре. 

И опасенията им се потвърдиха, когато мачът беше отложен 20 минути, след като пристигат в кръчмата в Бърнли и по-малко от час преди началото.

"Аз дойдох тук главно, за да бъда с приятелите си и да създам нови. Така че футбол или не, успях да се видя с някои наистина невероятни хора и да се запозная с някои нови.", отговаря на злобните коментари в Туитър Кен.

И добрата нагласа на мъжа е била възнаградена.

Той и жената бяха поканени да бъдат почетни гости на звездата на Тотнъм Хари Кейн.

Нападателят е бил уведомен за първоначалния туит, който вече е бил споделен повече от 4000 пъти и харесан повече от 15 000 пъти, като след това е поканил двойката на домакински мач като негови гости следващия път, когато са в Лондон“.

Превод: GlasNews.bg