Чарът на Григор Димитров го прати в прегръдката на една от най-сексапилните жени - Емили Ратайковски.

И макар той все още да е с красивата рускиня Лолита, името му отново е замесено в романс с известната красавица.

Емили е сред най-известните модели в света, като вече има и няколко сполучливи роли в киното. Изкусителката, която предстои да се разведе официално с неверния си съпруг Себастиан, от когото има син. Тя все още нито е потвърдила, нито е отрекла информацията, което означава, че вероятно има голяма доза истина в слуховете за любовния ѝ живот.

Двамата с Гришо бяха сред гостите на стилно парти в Ню Йорк преди началото на US Open. На него беше представена специална колекция на RothyТs в сътрудничество с Evian. 72 000 бутилки от минерална вода, изпити на "Артър Аш" по време на миналогодишното издание на Откритото първенство на САЩ, бяха рециклирани и преработени в тенис артикули.

Григор пристигна на партито в компанията на своя приятел Томи Хаас. Още на входа той се видя с Емили, която не пропусна да си поговори с него. Двамата запечатаха срещата си на снимка за спомен. След това изгледаха представянето на колекцията, както и няколко импровизирани разигравания между Стан Вавринка и Ема Радукану.