Тежък инцидент с футболистите от националния отбор по футбол при пристигането им в Грузия. Тодор Неделев е пострадал, в състояние на шок и е откаран в болница с наранявания, които тепърва ще станат ясни.
 
Малко след като кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два автобуса, които трябва да ги закарат до хотела. Полицейският ескорт пред двете возила е карало с доста висока скорост, а мократа настилка заради дъждовете е една от основните предпоставки за случилото се.
 
В един момент полицаите правят рязък завой, а първият автобус рязко спира и не оставя възможност на този зад него да спре навреме. Следва удар, от който най-тежко пострадал е Тодор Неделев. Имало е разбити стъкла, част от които по главата на футболиста, който е в шок. Неделев е получил и тежък удар в областта на гърдите заради камшичния удар. Моментално е изпратен в болница. Останалите национали и треньорският щаб са в добро физическо състояние, но всички са изключително уплашени от случката.

Местната полицията започна разследване на инцидента.

Първите версии са хлъзгав път и несъобразена скорост. Президентът на БФС Борислав Михайлов не е част от делегацията, която пое към Тбилиси директно след фиаското с Гибралтар (1:1).

Неделев е стоял най-отзад в автобуса, където ударът е бил най-силен.

Eто какво написаха от БФС: 

Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, вследствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре.

"Стъклата са счупени, наранили са го. Доктора на отбора е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, сподели Веселин Балевски минути след ужасния инцидент.

Очаквайте подробности!