Аматьорският ММА боец ​​Лукаш Буковац претърпя унижение пред 20 000 души, когато приятелката му отхвърли предложението му за брак веднага след загубена битка. Съответният видеоклип се появи в X, а чехът Лукас дълго ще помни този ден с две големи разочарования.

Буковац трябваше да стои на едно коляно и да слуша как партньорката му му отказва заради... изневяра. Този момент е заснет на видео, което по-късно се разпространява във всички социални мрежи.

„След всичко, което се случи между нас, след толкова много предателства, не мисля, че това е добра идея“, казва момичето на боеца с лилава коса и пръстен в ръцете.

Хората пишат в коментарите, че дори спортистът да беше спечелил, това не би гарантирало положителен отговор, но да бъдеш отхвърлен пред толкова много зрители, е много по-болезнено след поражение.

Междувременно непознат се приближи до арената и се опита да полее с вода момичето в знак на протест, а някои фенове започнаха да освиркват.

Краткият клип вече се разпространи в интернет, събирайки няколко милиона гледания само в X (Twitter). Повечето хора, изглежда, са застанали на страната на Лукас Буковац.

„Късметлия си, защото една добра жена не би направила това на приятеля си, след като е загубил битка“, пише един потребител.