Благотворителен футболен турнир в Пловдив, от който събраните средства ще отидат в подкрепа на Деси Мангърова от Пловдив, се организира в града под тепетата..

Тя е на 38 години и след направени обстойни изследвания, беше установено ,че има отключен много рядък Синдром (Синдром на Guillain - Barre', възходящ тип Landry),прогресиращ много бързо. На 12.03.23г. тя бе парализирана изцяло, има затруднено дишане и се наложи да бъде интубирана.

Деси има спешна нужда от биологични лекарства (човешки имуноглобулин), необходими за спирането на прогреса на болестта. Средствата които са необходими за нейното лечение са на стойност 80 000лв., която сума е непосилна за нея и нейното семейство.
 
За турнира
 
Напредварата под надслов "Заедно за Деси" ще се проведе на 8 април в зала "Атрим".

Отборите ще са 5+1 играчи, като се играят две полувремена по 13 минути. В зависимост колко отбора се запишат за участие, ще се определи формата на трунира - директна елиминация или групи.
 
Такса за участие - 100 лева за отбор. Краен срок за записване - 03.04.2023г.
 
Можете да се запишете на някой от следните телефони на организаторите: Иван Бернардов - +359 89 8325353; Фондация "Нощ на ангелите" - 089 8742038.
 
Ако не можете да участвате в турнира, можете да дарите средства ТУК.
 
Всяка минута за Деси е важна, за да сбъдне мечтата си, а именно да бъде отново до детето си. Да помогнем!