Семейството на Кристиано Роналдо изпрати съобщения на благодарност към феновете на "Ливърпул" за съпричастността и съчувствието по време на сблъсъка на „червените“ от Висшата лига с "Манчестър Юнайтед" във вторник вечер.

Припомняме, че португалската звезда и половинката му Джорджина Родригес обявиха в понеделник, че техният новороден син е починал при раждането, а запалянковците на мърсисайдци отвърнаха с мил жест, ръкопляскайки в 7-та минута, както и пеейки химна си „You‘ll Never Walk Alone“ в знак на почит.

Феновете на Ливърпул подкрепиха Роналдо в най-тежкия му момент ВИДЕО

Роналдо пропусна срещата заради трагедията в семейството си. Другото бебе на двойката – сестрата-близнак на сина, се родило без опасност за живота. „Благодаря Ви за това Ливърпул. Никога няма да забравим това, което направихте днес“, публикува сестрата на нападателя Елма в социалните мрежи, заедно с видеоклип от момента. Другата сестра на Роналдо – Катя, също публикува клипа със следния текст: „Далеч отвъд футбола“.

Без португалеца в състава си Юнайтед допуснаха ново тежко поражение от Ливърпул, този път с 0:4. През октомври миналата година „червените дяволи“ бяха унижени на собствен терен с 0:5.