Тайсън Фюри  (27-0, 19 KO) обеща да дари умопомрачителния си хонорар от $10 млн. на бедните след битката си срещу Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO).

@@@

Фюри заяви, че ще дари средствата, за да построи нови домове за бездомните. Циганския крал обяви, че не се боксира, за да бъде милионер или милиардер.

@@@

“Ще даря хонорара си на бедните и ще построя домове за бездомните”, категоричен бе Тайсън Фюри.

@@@

“Всъщност няма къде да го похарча, нямам за цел да ставам милионер или милиардер. Аз съм боксьор, а не бизнесмен и най-вероятно ще мина по същия път като всеки друг боксьор и в крайна сметка ще остана без пукната пара в джоба си. Не можете да вземете всички пари със себе си на онзи свят, така че имам възможност да направя нещо и да помогна на хората, които не са в състояние да си помогнат. Вярвам, че всички деца трябва сами да си изкарват прехраната, защото ако не го направят, няма да го оценят”, добави Фюри, който ще се бие на 1 декември срещу Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис.

@@@

“Лесно е да се харчат чужди пари. Спечелих парите си със собствената си кръв. Децата ми трябва сами да си изкарват прехраната и да създадат свой собствен път в живота. Те няма да живеят на моя гръб или репутация, защото това е твърде лесен път. Можете да видите много деца с богати родители, които не правят нищо, защото са получили нещо прекалено лесно. Никога не ми е било лесно. Започнах да работя от най-ранна възраст и трябваше да го направя, за да получа онова, което исках в живота”, откровен бе Тайсън Фюри.

View this post on Instagram

Tick Tock @staplescenterla @btsport @showtimeboxing

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 18, 2018 at 9:18am PST