Майка се почувства отвратена заради глоба за паркиране. Жената отишла да пазарува в магазин заедно с 8-месечното си бебе. Тя паркирала колата си и влязла в магазина. Бебето на 35-годишната жена се разплакало, което ѝ напомнило, че е време да го нахрани. Връщайки се в колата тя се сеща, че времето за паркинг изтича.

„Притеснявах, че времето може да изтече, затова помолих партньора си да се върне при колата, за да може да обясни ситуацията на надзирателите. Партньорът ми не шофира, така че не можеше да премести колата и нито един от нас нямаше пари в брой,“ казва 35-годишната Кармен.

В крайна сметка жената се забавя със 17 минути, за което получава глоба в размер на 160 паунда.


 
„Бебето ми се роди преждевременно и беше много слабо. Трудно наддаваше килограми, затовва я храня по-често,“ споделя още тя.
 
Те е опитала да разубеди собствениците на магазина, на чиито паркинг е спряла, да отменят глобата, но те категорично отказали.

„Дъщеря ми е и винаги ще е на първо място, особено преди тези над 17 минути престой.“
 
„Това е случай, в който г-ца Томпсън не е платила изцяло нашите услуги, казаха от магазина.
 
И допълват: „Разбираме гледната ѝ точка, но имаше възможност тя или нейният партньор да доплатят паркинга си дори дистанционно с помощта на приложението JustPark.“
 
Превод: GlasNews.bg